SERVICII OFERITE DE CLAUDIU

Serviciile listate pe această pagină sunt serviciile pe care Claudiu le oferă în colaborare cu partenerii săi.

1. Brand Management: Brandul tău personal sau brandul companiei tale trebuie să aibă o imagine de încredere în mediul online. Te pot ajuta să îți creezi o imagine pozitivă în fața audienței tale.

2. Strategie de Marketing: Pentru a reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus ai nevoie de o strategie de marketing solidă. Împreună vom identifica ceea ce te diferențiază în piață de restul competitorilor, vom analiza și clasifica produsele sau serviciile tale, vom stabili publicul țintă, vom face o analiză a concurenței tale și vom crea funnel-uri de vânzare performante.

3. Audit Marketing: Ai încercat să te promovezi online, dar ceva nu a mers bine și habar nu ai ce ai greșit? Vin în ajutorul tău și fac o analiză de marketing. Îți spun ce a mers, ce nu a mers și ce ar trebui îmbunătățit în procesul tău de promovare.

1. Facebook & Instagram Ads: Două dintre cele mai populare rețele de socializare în România. Peste 14 milioane de conturi active lunar pe aceste două platforme. Aici se află clienții tăi.

2. Google Ads: Îți dorești să ajungi rapid în primele rezultate din căutările Google? Google Ads este soluția pentru tine pentru a spori traficul pe site-ul tău.

3. Landing Pages: Landing Page-urile sunt pagini de prezentare ale serviciilor sau produselor tale. În procesul de vânzare și în crearea unor funnel-uri eficiente de vânzare, aceste elemente sunt cruciale.

1. Facebook Content & Management: Cu peste 10 milioane de utilizatori activi lunar în România, Facebook rămâne cea mai mare platformă de promovare și în 2021.

2. Instagram Content & Management: Vizualul este ceea ce caracterizează această platformă, iar pentru a crește aici este nevoie de conținut valoros.

3. Email/WhatsApp Marketing: Sunt două canale care îți pot aduce venituri substanțiale la costuri foarte mici dacă sunt utilizate așa cum trebuie.

1. Brand Book/Corporate Identity: Identitatea vizuală a unui brand este extrem de importantă pentru a ajunge în mintea audienței potențiale. Uită-te doar la marile companii și la culorile, fonturile, muzica pe care acestea le folosesc în promovarea lor.

2. Bannere, Flyere, Pliante, Afișe, Cărți de vizită, Infografice, Cataloage

1. Website de prezentare: Este locul în care audiența ta află mai multe despre tine. E o carte de vizită în mediul online și este un „must”.

2. Magazin online: Vrei să îți vinzi produsele sau serviciile online? Un magazin online este tot ceea ce ai nevoie.

3. Platformă de cursuri: Ești un autor de curs, dar nu ai găsit încă platforma potrivită pentru a reuși să le monetizezi? Te ajut cu cel mai mare drag și construim o platformă așa cum trebuie fix pentru nevoile tale.