Strigăt pentru educație

Este o platformă educațională online pentru tineri. Viziunea acestui proiect este să ajungă cea mai mare platformă educațională online pentru tineri din România.

Corina Stratulat

Corina Stratulat este unul dintre cei mai recunoscuți numerologi din România. Cu multe apariții TV, a reușit să strângă în jurul brandului personal o comunitate de oameni implicați și dedicați autocunoașterii.

Clinica Smile Makers

Este o clinică stomatologică înființată în 2020. Este amplasată în centrul Bucureștiului, în zona Piața Unirii.

MarketingFX

Este o agenție de publicitate care oferă servicii de Public Relations, promovare pe internet și promovarea brandului personal.

Restaurant Barrio

Restaurantul Barrio este amplasat în centrul Bucureștiului, în zona Piața Amzei. Este un restaurant cu specific mediteranean cu prețuri accesibile pentru buzunarul tuturor.

Autoequip Solution

Autoequip Solution este unul dintre cei mai mari importatori de echipamente și utilaje pentru service-urile auto din România.

BooMag

BooMag este un magazin online specializat în jucării și articole pentru copii și bebeluși deschis în anul 2020.

Remus Stratulat

Este medic stomatolog specializat în estetica dentară. Este supranumit și „Arhitectul de zâmbete” datorită poveștii sale de viață.

3D Visual Space Solution

O inovație pe piața din România: tururi virtuale 3D. 3DVSS se ocupă cu realizarea tururilor virtuale în domeniul cultural, HORECA, turism.

Home Sport Live

Home Sport Live este un proiect prin care sportul și educația fizică vine la tine acasă direct pe internet.

Iermina Herciu

Iermina Herciu este coach de dezvoltare personală și spirituală. Fiecare lucru din viață i s-a aranjat atunci când a acceptat să predea controlul asupra propriei vieți acelei puteri interioare pe care încerca să o neglijeze. 

aboutmyio.ro

Myio (Mihaela Ionescu) este coach pe partea de autocunoaștere și dezvoltare personală. Crede într-o lume educată din punct de vedere emoțional, unde relațiile interpersonale scot ce e mai bun din oameni.

Class Verona NCC

Class Verona NCC este o companie de transport taxi care operează între aeroportul din Verona și diverse destinații din Italia.

Cristina Norocel

Este consultant în marketing, PR și Personal Branding. Prin speech-urile, cursurile și seminariile ei ajută la educarea pieței din România în ceea ce privește crearea unei imagini sănătoase în mediul online.

KrissDent

Este un cabinet stomatologic în care primează calitatea, profesionalismul și relația de prietenie.

SmartVet

Cabinet veterinar la distanță. Promovează consultațiile veterinare online, la distanță și ajută proprietarii de animale de casă să le mențină în formă și sănătoase.