fbpx

Strigăt pentru educație

Este o platformă educațională online pentru tineri. Viziunea acestui proiect este să ajungă cea mai mare platformă educațională online pentru tineri din România.

Corina Stratulat

Corina Stratulat este unul dintre cei mai recunoscuți numerologi din România. Cu multe apariții TV, a reușit să strângă în jurul brandului personal o comunitate de oameni implicați și dedicați autocunoașterii.

Cristina Norocel

Este consultant în marketing, PR și Personal Branding. Prin speech-urile, cursurile și seminariile ei ajută la educarea pieței din România în ceea ce privește crearea unei imagini sănătoase în mediul online.

Autoequip Solution

Autoequip Solution este unul dintre cei mai mari importatori de echipamente și utilaje pentru service-urile auto din România.

Studio 156 - Cabinet stomatologic

Cabinetul stomatologic Studio 156  își dorește să ofere servicii premium, de calitatea celor din clinicile cu notorietate, însă la prețuri accesibile, pentru a ajuta cât mai mulți pacienți să beneficieze de tratamente de ultimă generație.

Decotex Style

Decotex Style a început la nivel local, apoi s-a extins în toată țara prin mediul online. Este un magazin de țesături textile, lenjerii, fețe de masă, cuverturi etc. 

BooMag

BooMag este un magazin online specializat în jucării și articole pentru copii și bebeluși deschis în anul 2020.

Răzvan Pomoja

Este un altfel de antrenor fitness. Aduce educație în mediul online prin conținut de calitate în zona nutriție și a sportului. Demontează mituri stupide și oferă consultanță în ceea ce înseamnă stil de viață sănătos și echilibrat.

Moonlight Jewelry

Moonlight Jewelry este un brand românesc care crede că bijuteriile sunt mai mult decât o bucată de material. Bijuteria reprezintă un moment de strălucire pentru orice femeie care o poartă.

Asociația „Femei în antreprenoriat - o șansă”

Este o asociație care ajută femeile defavorizate să obțină un loc de muncă și să se dezvolte. Funcționează ca o Societate de Economie Sociala, astfel că desfășoară, pe lângă sesiuni de training și calificare profesională, activități de producție manufacturieră.

Academia de vânzări

Școala profesioniștilor de vânzări din România – Academia de Vânzări este locul unde, în mai puțin de 12 săptămâni, treci de la amator la specialist în vânzări. Îți vei învinge fricile, vei zâmbi la fiecare vânzare și vei parcurge într-un format simplu tehnicile profesioniștilor de succes din fiecare industrie. Singurul program unde înveți din practica unor vânzători de succes, al unor profesioniști cu zeci de milioane câștigate din vânzări, lideri ai industriilor din care fac parte.

Tati, spune o poveste!

Povestea lui Costi Mareșanu (sau mai bine zis, Tati, spune o poveste!) a început în 2020 când s-a hotărât că poveștile pe care le crea pentru Măriuca, fetița lui, merită să fie cunoscute de toată lumea. Așa a început să scrie povești pentru copiii din toată România.

Restaurant Barrio

Restaurantul Barrio este amplasat în centrul Bucureștiului, în zona Piața Amzei. Este un restaurant cu specific mediteranean cu prețuri accesibile pentru buzunarul tuturor.

Home Sport Live

Home Sport Live este un proiect prin care sportul și educația fizică vine la tine acasă direct pe internet.

Iermina Herciu

Iermina Herciu este coach de dezvoltare personală și spirituală. Fiecare lucru din viață i s-a aranjat atunci când a acceptat să predea controlul asupra propriei vieți acelei puteri interioare pe care încerca să o neglijeze. 

aboutmyio.ro

Myio (Mihaela Ionescu) este coach pe partea de autocunoaștere și dezvoltare personală. Crede într-o lume educată din punct de vedere emoțional, unde relațiile interpersonale scot ce e mai bun din oameni.

Class Verona NCC

Class Verona NCC este o companie de transport taxi care operează între aeroportul din Verona și diverse destinații din Italia.

Remus Stratulat

Este medic stomatolog specializat în estetica dentară. Este supranumit și „Arhitectul de zâmbete” datorită poveștii sale de viață.

KrissDent

Este un cabinet stomatologic în care primează calitatea, profesionalismul și relația de prietenie.

SmartVet

Cabinet veterinar la distanță. Promovează consultațiile veterinare online, la distanță și ajută proprietarii de animale de casă să le mențină în formă și sănătoase.

Clinica Smile Makers

Este o clinică stomatologică înființată în 2020. Este amplasată în centrul Bucureștiului, în zona Piața Unirii.

MarketingFX

Este o agenție de publicitate care oferă servicii de Public Relations, promovare pe internet și promovarea brandului personal.

3D Visual Space Solution

O inovație pe piața din România: tururi virtuale 3D. 3DVSS se ocupă cu realizarea tururilor virtuale în domeniul cultural, HORECA, turism.