Despre mine

După cum ți-ai dat seama, numele meu este Claudiu Margină. Fac marketing online și ador la nebunie asta!

Habar n-am de ce fac asta, dar dacă nu m-am plictisit în 4 ani de când lucrez cu mediul online (am uitat să-ți zic că mă plictisesc foarte repede, în general), sigur ăsta e drumul pe care trebuie să merg.

Am aflat cât de puternic este mediul online și am prins repede gustul marketingului, promovându-mi propriul proiect de dezvoltare personalăStrigăt pentru educație. Am căutat diverse strategii și tactici, am citit câteva mii de articole legate de online marketing plus câteva zeci de cărți din domeniul ăsta și mi-am dat seama că asta e calea mea.

În primăvara anului 2018, am făcut câteva cursuri de specializare și am început să lucrez ca liber profesionist în domeniu.

Momentan, mă împart între: campanii de marketing pentru diverse companii, proiecte educaționale și sunt partener la MarketingFX.

Pe mine mă poți găsi pe Instagram. Dacă ești la început de drum și vrei să câștigi bani făcând ceea ce îți place, dar nu știi de unde să începi cu promovarea online, lasă-mi un mesaj acolo și îți răspund la orice întrebare.

Dacă vrei să-mi spui ceva, tot acolo o poți face. Trimite-mi un mesaj privat și voi încerca să răspund cât de repede pot.

Cu prietenie,
Claudiu Margină