Elementele unui profil care atrage pe Instagram

profil care atrage

Un profil care atrage urmăritori trebuie să conțină mai multe elemente care să arate bine, iar acestea sunt:

Numele contului de Instagram

Numele contului de Instagram este printre primele lucruri pe care le vede un posibil urmăritor atunci când interacționează cu profilul tău. Acesta trebuie să fie simplu și ușor de reținut.

Imaginea de profil

Al doilea element de care trebuie să ții cont pentru a avea un profil care atrage este fotografia de profil. Și ea este printre primele lucruri care sar în ochii utilizatorilor de Instagram. Așa că folosește o imagine clară, colorată și focalizată pe un singur subiect.

Numele paginii de Instagram

Sub imaginea de profil, apare numele paginii tale. Acesta diferă de numele contului, dar are aproape aceeași funcție cu acesta, aceea de a putea fi găsit cât mai repede. Deci, creează-ți numele paginii într-un mod simplu și ușor de reținut.

BIO

Bio este o scurtă descriere a profilului tău. Spune aici câteva lucruri despre tine și nu uita să folosești emoji, astfel vei face o descriere colorată.

Highlights

Highlight-urile sunt evidențieri ale story-urile tale. Folosește-le pentru a crea o poveste despre tine.

Tema profilului

Tema este un element important pentru a crea un profil care atrage. Aceasta se referă la coloristica imaginilor și la ordinea lor. Un profil dezorganizat nu atrage pe nimeni, înafară de prietenii tăi.

Acestea sunt cele 6 elemente de care trebuie să ții cont pentru a face un profil care atrage pe Instagram. Am realizat și un studiu de caz pe baza unui profil de Instagram mare

Fiecare element dintre cele prezentate mai sus, vor fi analizate în articole separate, în curând.

Cu drag,
Claudiu (care încearcă să țină cont de cele 6 elemente) Margină