fbpx

Cum să faci un story ieșit din comun

story ieșit din comun

Când vorbim de un story ieșit din comun vorbim de un story care atrage atenția, care îi face pe oameni să se oprească din a apăsa pe ecran și a vedea despre ce este vorba.

De aceea e esențial să ne preocupăm de cum arată story-urile noastre. Sunt colorate? Au elemente care atrag atenția? Sunt aerisite?

Clar, design-ul contează cel mai mult dacă vrei să faci un story ieșit din comun. Hai să-ți dau niște tipsuri despre cum să faci un design de story care are ceva aparte care atrage atenția.

Cum faci un story ieșit din comun?

1. Alege culori calde și puternice atunci când faci un story. Ai grijă ca aceste culori să se potrivească, totuși, cu identitatea ta vizuală de pe Instagram (voi vorbi într-un articol viitor despre asta).

2. Folosește elemente care nu-și au neapărat locul acolo. Folosește câteva PNG-uri catchy, folosește-te de imaginea ta în diverse poziții care atrag atenția.

Pentru a descărca PNG-uri interesante fără fundal, îți recomand să intri WikiClipArt.

Pentru a elimina fundalul pentru pozele cu tine, poți intra pe Remove.bg. E GRATIS!

3. Pune stickere prin care oamenii pot interacționa. Da, oamenii sunt foarte atenți când văd story-uri în care ei pot răspunde sau interacționa.

4. Folosește fundaluri colorate. Fă ca story-urile tale să iasă în evidență cu niște fundaluri inedite. Pentru asta, eu îți ofer gratuit de 30 fundaluri pe care le poți folosi în story. Uite cum arată:

fundaluri story

Tot ce trebuie să faci pentru a le descărca este să intri aici și să apeși pe 30x Fundaluri pentru story. Fundalurile sunt puse într-o arhivă .rar, așa că dacă le descarci direct pe telefon, pentru a putea să le dezarhivezi ai nevoie de o aplicație pentru a face asta.

Sper să-ți folosească tot ce ți-am oferit și spor în a face story ieșit din comun!

Cu drag,
Claudiu Margină