Cum poți face bani prin 2Performant?

bani prin 2performant

Vorbeam în ebook-ul gratuit „5 metode de a face bani pe Instagram” despre marketingul afiliat și cum poți obține bani prin 2Performant. Marketingul afiliat este una dintre cele mai simple modalități de a obține un venit pe rețelele de socializare pentru că nu îți trebuie niciun fel de aprobare din partea firmelor pentru a le vinde produsele sau îți trebuie, dar doar în cazuri excepționale.

Ce este marketingul afiliat?

Marketingul afiliat este o metodă folosită de oamenii care au audiențe pe rețelele de socializare și care vor să obțină un venit de pe urma acestor audiențe. Astfel, aceștia promovează diverse produse printr-un link, numit link de afiliere. Când cineva accesează și cumpără produsul promovat de pe acel link, cel care a promovat produsul va primi un mic comision.

Bani prin 2Performant

2Performant este o platformă care facilitează această procedură. Aici găsești o listă cu peste 600 de firme care doresc să își promoveze produsele prin oameni care au audiențe. Companii precum Decathlon, Elefant, Depurtat.ro și așa mai departe se găsesc aici.

bani prin 2performant

Ce trebuie să faci ca să obții bani prin 2Performant? În primul rând, fă-ți un cont aici.

În al doilea rând, caută un magazin pentru care „vrei să lucrezi”. Aplică pentru acesta ca în figura de mai jos, apoi așteaptă până ce solicitarea ta va fi aprobată. Nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore.

bani prin 2performant

Gata, ai fost aprobat! Acum e momentul să intri pe site-ul firmei, să găsești un produs care te reprezintă (așa e recomandat), copiezi link-ul paginii produsului din bara de adrese, apoi te duci în 2Performant la secțiunea Tools – Quick Link, lipești link-ul tău acolo și apeși butonul Convert. În spațiul de dedesubt vei primi un alt link. Pe acesta trebuie să-l copiezi și să-l promovezi.

Oricine va intra pe acest link și va cumpăra ceva, tu vei primi un comision.

link 2performant
link 2performant

Banii pe care îi primești vor fi afișați în panoul de control al aplicației. Acolo vor fi în secțiunea pending, adică nu vor fi accesibili pentru câteva zile (până la 60 de zile). După această perioadă poți să-ți transferi banii pe card și asta e. Te-ai făcut cu bani prin 2Performant!

Tu ai de gând să încerci 2Performant? Apropo, merge să îl folosești și doar atunci când comanzi tu ceva online. Obții niște reduceri!

Acele link-uri generate prin 2Performant le poți pune în bio pe Instagram și îi poți îndemna pe oamenii care te urmăresc să acceseze acel link și să cumpere ceea ce tu promovezi.

Cu drag,
Claudiu Margină