fbpx

Cum au devenit roboții influenceri pe Instagram?

roboti influenceri

Uuuu! Nu-i așa că sunt înfricoșătoare filmele SF în care roboții preiau controlul planetei? Mh, nu cred că se va întâmpla chiar așa, dar scenariile astea chiar prind. În articolul de față vreau să vorbesc despre roboții influenceri de pe Instagram.

Da, da, da, filmele SF nu mai sunt chiar atât de SF și unele chestii de acolo chiar se întâmplă în realitate.

Tare gacica, nu?

E doar un robooot!!! De fapt, e un influencer virtual.

CE ESTE UN INFLUENCER VIRTUAL?

Toți am auzit de influenceri precum Selly, Mikey Hash sau Andreea Bălan, dar pentru că ei sunt oameni și pot face greșeli, sunt nesiguri pentru companiile care apelează la ei pentru a le promova. Nicio mare companie nu are nevoie de o asociere cu o persoană (influencer) prins într-un scandal.

Din acest motiv a început să apară o nouă piață, cea a influencerilor virtuali. Așa cum sugerează și numele, acești influenceri sunt celebrități non-umane care devin din ce în ce mai populare.

În spatele acestor caractere virtuale stau echipe mari de oameni care se ocupă de administrarea conturilor pentru ca totul să decurgă perfect.

5 INFLUENCERI VIRTUALI PE INSTAGRAM

@lilmiquela – 1.6 milioane urmăritori

@bermudaisbae – 170 mii urmăritori

@imma.gram – 128 mii urmăritori

@shudu.gram – 188 mii urmăritori

@noonoouri – 323 mii urmăritori

Hmm… Cum ți se par acești influenceri? Te sperie? Răspunde-mi în comentarii ce părere ai despre asta.

Șiiii, dacă vrei să ajungi și tu un influencer (unul real) ți-am pregătit un articol în care îți prezint cum trebuie să faci pentru a crește numărul de followeri pe Instagram.