fbpx

Copy-Paste în story pe Android

copy-paste in story pe android

Chiar am fost frustrat din cauza asta. Nu puteam să fac copy-paste în story pe Android! Mă refer cum fac cei care au iPhone, adică să copiezi o imagine, apoi să o plasezi în story peste altă imagine.

Daaaar, după multe, multe luni în care m-am chinuit să-mi fac toate storyurile prin alte aplicații care să-mi permită să pun poze una peste alta, am descoperit o metodă și pe Android care te lasă să faci copy-paste imaginilor direct în story.

Metoda se numește SwiftKey!

SwiftKey este tastatura care te lasă să faci copy-paste în story pe Android.

Tastatura virtuală o găsești în Google Play. Scrie acolo SwiftKey, descarc-o, instaleaz-o, apoi urmează instrucțiunile de mai jos.

1. Activează SwiftKey

După ce o instalezi, aplicația îți va arăta o fereastră cu 3 butoane, ca în imaginea de mai jos. Apasă pe Enable SwiftKey, apoi din setări (vei fi redirecționat automat acolo), activează SwiftKey Keyboard.

2. Selectează SwiftKey

Apasă pe butonul cu numărul 2, Select SwiftKey. Ți se va deschide meniul de selecție al tastaturii. De acolo selectezi SwiftKey.

3. Obține predicții mai bune

Dacă apeși pe butonul ăsta, aplicația te va trece prin niște tutoriale și setări, ba chiar o să îți spună să-ți faci un cont, dar nu e necesar să faci asta.

Cum fac copy-paste în story pe Android cu SwiftKey?

Acum a venit momentul mult așteptat. Nu o să îți zic prea multe lucruri, dar vreau să-ți arăt ce poți face cu funcția asta.

copy-paste în story pe android

Și acum, hai să vedem cum poți face asta. Ți-am pregătit un video mai jos pentru că e mult mai clar așa.

Sper că ți-am fost de folos și de acum o să faci niște story-uri super catchy. Pentru asta, am două surprize pentru tine:

1. Uite un site de unde poți descărca diverse stickere sub formă .png fără fundal: clipartwiki.com

2. Am creat niște fundaluri pentru story pe care ți le ofer gratuit. Tot ce trebuie să faci este să intri aici și să le descarci.

Cu drag,
Claudiu Margină